|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 25.06.2012. u 23:13

BORAC PORAŽEN U PRVOJ KONTROLNOJ UTAKMICI U SLOVENIJI

Fudbaleri Borca poraženi su rezultatom 2:1 u prvoj kontrolnoj utakmici na mini-pripremama u Sloveniji. u Mariboru bolji od naših fudbalera bili su fudbaleri hrvatskog prvoligaša i takođe učesnika istog takmičenja Slaven Belupa. Borac je u prvih 15 minuta meča propustio četiri stopostotne šanse, tri puta je promašio Slaviša Dugić a jednom Joco Stokić. U finišu prvog poluvremena fudbaleri Slaven Belupa su postigli dva gola i poveli sa 2:0.

U nastavku susreta Borac je dosta bolje stajao na terenu, imao više od igre,  ali je nažalost uspio samo da postigne jedan pogodak. Postigao ga je Slaviša Dugić u 77. minutu udarcem sa oko 18 metara. Sljedeću kontrolnu utakmicu Borac igra u srijedu u 18 časova u Slovengradecu protiv rumunskog prvoligaša Brašova.

Za Borac su nastupali: Avdukić, Stupar (od 80. Kunić), Žarić (od 55. St. Dujaković), Marković, Milić, Grahovac (od 46. O. Radulović), Živković, Krunić, Stokić (od 60. A. Radulović), Žižović (od 46. Kantar), Dugić.

– Propustili smo veliki broj prilika u prvom poluvremenu i za te promašaje smo bili kažnjeni. Zadovoljan sam odnosom igrača prema igri i prikazanim na terenu s obzirom da je ovo prva utakmica. Na rivalu se vidjelo da je uigraniji i duže vrijeme igrači Slaven Belupa su zajedno na okupu. U našoj igri ima još prostora za napredak tako da se nadam boljem izdanju protiv Brašova, a očekujem i pozitivan rezultat – rekao je poslije utakmice Slaviša Božičić.

Fotografije sa ove utakmice možete pogledati ovdje.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net