BORAC PREDSTAVIO JOVU LUKIĆA I SARADNJU SA KRUPOM!

Jovo Lukić novi je fudbaler Borca! Dojučerašnji napadač Krupe i sa 12 postignutih golova, najbolji strelac Prve lige Republike Srpske u minuloj sezoni, potpisao je trogodišnji ugovor sa našim klubom.

Lukić je u Borac prešao bez obeštećenja, a kada bude odlazio iz našeg kluba Krupa će dobiti određene procente od njegove dalje prodaje, a sve je to dogovoreno u sklopu buduće saradnje dva kluba.

Novi Borčev špic osim Krupe, igrao je još za Modriču, dobojsku Slogu i Zvijezdu iz Gradačca, a član je i mlade reprezentacije BiH.

-Želja mi je bila da dođem u Borac i to mi se sada ostvarilo. Presrećan sam! Hvala Krupi na svemu. Ne obećavam golove, ali daću sve od sebe da obradujem banjalučku publiku, odnosno naše navijače, uzbuđeno je rekao Lukić.

Prvi čovjek Borca Vico Zeljković poželio je sreću našem novom napadaču i što više golova u mreži rivala.

-Želim Jovi da ostvari svoje želje u dresu našeg kluba. Mi danas šaljemo novu sliku. Gradićemo sa Krupom dobre odnose. Oslonićemo se jedni na druge. I ovaj transfer svjedoči o tome. Krupa je odbila ponude iz Švajcarske i Njemačke, te usmjerila Lukića ka Borcu, a to dovoljno govori o tome da se naši interesi podudaraju i da će saradnja biti na obostranu korist. Doveli smo igrača po želji trenera Jagodića. Bićemo strpljivi s njim. Imamo sada dva jako mlada napadača Lukića i Markovića, uz iskunsnog Kajkuta. To isto govori o našem opredjeljenju da „guramo“ mlade igrače od kojih bi u budućnosti mogli imati koristi, jer bi mogli napraviti dobre transfere. Moramo „gurati“ svoje mlade igrače, kao što je na primjer Đorđe Milojević i od toga klub treba da živi. Nemamo namjeru u ovom momentu dovoditi još jednog napadača, osim ako se kasnije ne ukaže potreba za tim, ali sigurno nećemo žuriti, jasan je Zeljković.

Iz redova Krupe poručuju da su i oni zadovoljni poslom. Smatraju da Borac i Krupa trebaju da imaju što jaču saradnju.

-Drago mi je zbog ovog transfera. Takođe drago mi je zbog Vice Zeljkovića i Borca što su napravili ovo sve, a to je da klub igra Evropu. Da se vratim na Jovu. Ovo je samo prvi korak u budućoj saradnji. Zajedno ćemo biti na Zlatiboru, pratiti neke igrače. Nikad se ne zna, možda bude još prelazaka iz Krupe u Borac, ali i iz Borca kod nas, zagonetno je poručio prvi čovjek Krupe, Draško Ilić.

Jovo Lukić javiće se na prozivku treneru Vladi Jagodiću, koja je zakazana za ponedeljak u 16.00 časova u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.