БОРАЦ ПРЕДСТАВИО КВАРТЕТ

borac

У ФК Борац данас су представљена прва појачања. Махир Карић, Армин Маховић, Стефан Дујаковић, те Данијел Мајкић нови су играчи Борца. Прва тројица потписали су једногодишње уговоре, док се Мајкић обавезао на полугодишњу вјерност црвено-плавима.

– Драго ми је што сам коначно дошао у Борац. Ја сам дијете овог града а никад до данас нисам био члан овог клуба. Ни мени није јасно како, али знате како се каже, никад није касно. Вјерујем у овај пројекат и надам се да ћемо остварити наше циљеве, истакао је Мајкић.

Од наведених новајлија једино је Дујаковић повратник у редове црвено-плавих.

– Желио бих да се захвалим људима из управе на повјерењу и надам се да ћу га оправдати, кратак је био Дујаковић.

Карић и Маховић носили су дрес сарајевског Олимпика. Обојица вјерују да Борац може међу шест најбољих екипа у БиХ.

– Сигурно да је ово велики клуб и мени је драго да сам овдје. Даћемо све од себе да остваримо пласман у Лигу за првака и остваримо наше циљеве, рекао је Маховић.

Махир Карић у Бањалуку долази као најбољи играч Витеза.

– Сви ми имамо само један задатак, а то је да учинимо све да наши навијачи буду задовољни нашим играма и резултатима, јасан је Карић.

Из Борца поручују да ће бити још појачања. У клубу све чине да до прозивке обаве већи дио посла.

– Ми у клубу радимо сво ово вријеме. Није тајна да желимо довести и Перицу Иветића, вјерујем да ћемо и то ускоро завршити, те да ћемо у најскоријем року имати комплетирану екипу, оптимиста је координатор спортског сектора Борца, Игор Јанковић.

Прозивка у Борцу заказана је за 10. јануар. 12 дана касније иде се у Копар на припреме гдје ће екипа остати до 3. фебруара.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.