БОРАЦ ПРЕДСТАВИО САВАТОВИЋА, ИЛИЋА И ЖЕРАВИЦУ

bor

У ФК Борац данас су представили тројицу новајлија, голмана Марка Саватовића, који је потписао двогодишњи уговор, те повратнике Петра Илића и Милоша Жеравицу, који су парафирали вјерност црвено – плавима на једну годину.

– Сви су ме одлично прихватили. Борац је велики клуб, велико име и надам се да ћу оправдати свој долазак. Поздравио бих овом приликом све наше навијаче и надам се да ће нас и даље сјајно бодрити, истакао је Марко Саватовић.

Петра Илића и Милоша Жеравицу навијачи Борца памте по учињеном у њиховим првим мандатима у црвено-плавом дресу.

– Нисам много размишљао када ме је позвала ова управа. Вратио сам се у клуб који волим и средину која ме је сјајно прихватила, рекао је Илић.

– Лијеп је осјећај поново се вратити у овај клуб. Надам се да ће и ова година бити успјешна као и она прва када сам био овдје, оптимиста је Милош Жеравица.

Такође, у клубу су се осврнули и на учињено на припремама у Медулину. Борац је на турниру Арена Куп освојио треће мјесто у јакој конкуренцији.

– Урадили смо одличан посао у Медулину. Задовољан сам учињеним, условима које смо имали, ривалима, али прије свега залагањем мојих играча. Мислим дас мо направили добру основу за оно што нас очекује, а то је надградња у ове преостале двије седмице до почетка првенства, рекао је тренер Борца, Игор Јанковић.

У наредних пар дана биће дефинисани детаљи уговора Горана Вуклиша, Дејана Зарића, те његовог имењака Глишића, али Невена Бунића, који ће такође задужити црвено – плави дрес.

Борац ће такође потписати и стипендијски уговор са перспективним Владимиром Арсићем, који је дијете клуба и један од најталентованијих изданака школе иза сјеверне трибине у посљедњих неколико година.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.