|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 30.01.2014. u 21:16

BORAC PREDSTAVIO TRI NOVA IGRAČA

Stefan Savić, Boban Đerić i Darko Đajić predstavljeni su danas u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu kao prva pojačanja Borca za proljećnu polusezonu. Savić, koji je prošao klupsku omladinsku školu, igra na poziciji zadnjeg veznog, dok Đerić i Đajić, koji su u redove Borca stigli iz trebinjskog leotara, igraju na pozicijama veznog igrača, odnosno štopera.

– Dovođenjem ova tri igrača prelazni rok za nas nije gotov jer još tražimo iskusnijeg štopera i napadača. U Opatiju na pripreme polazimo prekosutra i vjerujem da ćemo to data riješiti problem igrača u napadu. Što se tiče Grahovca, prethodnih dana se dovodio u vezu sa Fudbalskim klubom Sarajevo, međutim mogu da potvrdim da Srđan ostaje u Borcu i da će putovati sa ostatkom ekipe u Hrvatsku – rekao je Branislav Krunić.

Inače, fudbaleri u Opatiju putuju prekosutra (8 časova), vraćaju se 9. februara, potom ponovo odlaze tri dana kasnije, a vraćaju se 19. februara. Za 2. februar planirana je prijateljska utakmica sa Pomorcem iz Kostrene, dok će ostali protivniciu test-mečevima biti poznati na licu mjesta.

Polusezona počinje utakmicom protiv Mladosti iz Velike Obarske 1. marta na Gradskom stadionu.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net