|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 21.01.2019. u 14:11

BORAC PREDSTAVIO ZILJKIĆA

U FK Borac danas su predstavili posljednje pojačanje, 22-ogodišnjeg krilnog vezistu Almedina Ziljkića.

Nekadašnji fudbaler Tuzla Sitija potpisao je ugovor na godinu i po dana sa našim klubom. Almedin Ziljkić karijeru je počeo u Novom Pazaru, a još je igrao u mlađim kategorijama Vojvodine, potom u Donjem Sremu, hrvatskoj Gorici i Slobodi iz Tuzle.

-Imao sam nekoliko opcija, čak i da odem u inostranstvo. Međutim, obećao sam ljudima iz Banjaluke, da ukoliko se one ne realizuju, da ću doći samo u Borac i da me samo Borac zanima. Poznajem dobro Darka Vojvodića i bilo gdje da on ode i da me pozove, ja bih otišao za njim, istakao je Ziljkić.

Sportski sektor crveno – plavih aktivan je ovih dana. U toku su pregovori oko povratka Nemanje Janičića i novog ugovora Miloša Žeravice. Ekipa bi trebala biti kompletirana do polaska u Antaliju 28. januara. 

-Almedin nam je dao riječ, koju je na kraju, kao što vidite održao! Milsim da je napravio dobar potez za sebe i za svoju karijeru. On će biti veliko pojačanje za naš klub i prevaga na terenu, rekao je sportski direktor crveno – plavih Marko Maksimović.

Almedin Ziljkić otkrio je da je njegovo pravo prezime Zilkić, ali da je upisan kao Ziljkić i da je tako ostalo do danas.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net