BORAC PRODUŽIO UGOVOR SA MARKOM MAKSIMOVIĆEM

FK Borac produžio je danas ugovor sa šefom stručnog štaba Markom Maksimovićem. Mladi stručnjak nagrađen je novim ugovorom za dobre rezultate i predan rad u protekloj takmičarskoj sezoni.

-Sigurno da je veliko zadovoljstvo što je došlo do početka saradnje i što poslije osvojene titule svi zajedno idemo da pokušamo da odbranimo titulu iduće godine. Drago mi je zbog toga što mi je uprava ukazala povjerenje da nastavim. Nadam se da ćemo idućeg ljeta imati razloga da se radujemo i da ćemo odbraniti ovu titulu koja je došla iznenada, ali koja je plod velikog i mukotrpnog rada, rekao je Marko Maksimović.

Potpisu ugovora prisustvovali su direktor kluba Dejan Lukendić i član upravnog odbora Bogoljub Zeljković.

-Na veliko zadovoljstvo svih nas, danas je ugovor sa našim trenerom, Markom Maksimovićem, produžen! Prije svega, želimo da mu se zahvalimo na sjajnoj sezoni, kao i trudu i naporu koji je ulagao mjesecima. Na početku drugog dijela sezone, kada smo bili u velikom zaostatku, nismo mogli ni sanjati da će šampionski trofej pripasti našem Klubu, ali zahvaljujući velikom zalaganju svih u klubu, donijeli smo ga u grad nakon 10 godina. Zahvaljujemo se i Banjalučanima, što su vjerovali u nas i pružili podršku koja nam je bila neophodna. Narednih dana javnost će dobiti još dobrih vijesti, jer neki od igrača će zasluženo produžiti svoje ugovore, a svakako intezivno radimo na pojačanjima. Jedini cilj za sljedeću sezonu jeste da titula ostane u Klubu i gradu, kao i što bolji rezultati u Evropskim takmičenjima, poručio je Bogoljub Zeljković.

Mladi stručnjak, koji je komandu nad ekipom preuzeo u zimskoj pauzi nakon odlaska Vlade Jagodića, uspio je sa crveno-plavima da stigne do titule bh. šampiona, druge u istoriji kluba a prve poslije 2011. godine, nadoknadivši minus od 13 bodova iz jesenje polusezone. Takođe, pod Maksimovićevom komandom, Borac je nastupio u finalu Kupa BiH, prvi put nakon 2010. godine, ali nije uspio da po prvi put u 95 godina dugoj istoriji kluba osvoji duplu krunu.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.