БОРАЦ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ 25. МАЈА

Делегација ФК Борац на челу са предсједником Драшком Илићем и директором Робертом Зрилићем боравила је у Новом Саду, гдје је са руководством ФК Војводина договорила детаље око одигравања пријатељског меча на Градском стадиону између ове двије екипе.

– У пријатељском разговору смо договорили да ће љубитељи фудбала у Бањалуци 25. маја са почетком у 20 часова моћи уживати у истинском спортском спектаклу који ће приредити Борац и Војводина. У предигри утакмице сениора састаће се ветерани ова два клуба, а Новосађане ће предводити један од легендарних играча овог клуба Љубиша Дунђерски – истакао је директор Борца Роберт Зрилић.

Зрилић је поновио да је иницијатива за одигравање једног оваквог сусрета дошла од навијача Борца како би се финансијски помогло клубу.

– Поред новчане помоћи од продаје карата, циљ нам је да са пуног Градског стадиона пошаљемо поруку целокупној јавности и властима да гашење наше светиње која живи 89 година не долази у обзир – наводи се у саопштењу Лешинара.

Осим играча и руководства ФК Војводина у Бањалуку ће доћи и висока делегација града Новог Сада предвођена градоначелником Милошем Вучевићем.

– Биће то прилика да о будућности и плановима ФК Борац, али и о сарадњи са пријатељима из Новог Сада, разговарају високи званичници Новог Сада и Бањалуке, а све у циљу просперитета и јачања односа ова два клуба –  нагласио је Зрилић.

Навијачи Борца изразили су жаљење посјетом на Градском стадиону у посљедње вријеме и да је предстојећа утакмица прилика да Бањалучани покажу колико су одани Борцу.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.