|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 14.05.2015. u 17:51

BORAC PROTIV VOJVODINE 25. MAJA

Delegacija FK Borac na čelu sa predsjednikom Draškom Ilićem i direktorom Robertom Zrilićem boravila je u Novom Sadu, gdje je sa rukovodstvom FK Vojvodina dogovorila detalje oko odigravanja prijateljskog meča na Gradskom stadionu između ove dvije ekipe.

– U prijateljskom razgovoru smo dogovorili da će ljubitelji fudbala u Banjaluci 25. maja sa početkom u 20 časova moći uživati u istinskom sportskom spektaklu koji će prirediti Borac i Vojvodina. U predigri utakmice seniora sastaće se veterani ova dva kluba, a Novosađane će predvoditi jedan od legendarnih igrača ovog kluba Ljubiša Dunđerski – istakao je direktor Borca Robert Zrilić.

Zrilić je ponovio da je inicijativa za odigravanje jednog ovakvog susreta došla od navijača Borca kako bi se finansijski pomoglo klubu.

– Pored novčane pomoći od prodaje karata, cilj nam je da sa punog Gradskog stadiona pošaljemo poruku celokupnoj javnosti i vlastima da gašenje naše svetinje koja živi 89 godina ne dolazi u obzir – navodi se u saopštenju Lešinara.

Osim igrača i rukovodstva FK Vojvodina u Banjaluku će doći i visoka delegacija grada Novog Sada predvođena gradonačelnikom Milošem Vučevićem.

– Biće to prilika da o budućnosti i planovima FK Borac, ali i o saradnji sa prijateljima iz Novog Sada, razgovaraju visoki zvaničnici Novog Sada i Banjaluke, a sve u cilju prosperiteta i jačanja odnosa ova dva kluba –  naglasio je Zrilić.

Navijači Borca izrazili su žaljenje posjetom na Gradskom stadionu u posljednje vrijeme i da je predstojeća utakmica prilika da Banjalučani pokažu koliko su odani Borcu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net