БОРАЦ РАСТЕРЕЋЕН НА “КОШЕВУ“

Фудбалери бањалучког Борца биће сутра (17 часова) на великом испиту. Изабранике Драгана Јовића, након побједе над мостарским Зрињским (2:0), очекује гостовање Сарајеву, које вреба прилику да након сутрашњег кола засједне на лидерску позицију.

Очекује нас меч против клуба који је у посљедње двије године учинио највише од свих што се тиче организације, па их са разлогом сврставам међу главне кандидате за титулу. Сарајлије имају квалитетан стручни штаб, а њихова предност је сутра и домаћи терен. Ипак, наша предност је то што у Сарајево путујемо без резултатског императива, док они након што у посљедња два кола нису постигли гол сутра морају да побиједе. Бићемо ослабљени неиграњем Бориса Распудића, али имамо играче који могу да покрију ту позицију и надам се да ћемо се у Бањалуку вратити непоражени – рекао је шеф стручног штаба Борца Драган Јовић на данашњој прес-конференцији.

Слично размишља и везиста Борца Владан Грујић.

У Сарајево путујемо растерећни након што смо у првих осам кола остварили резултате каквим се мало ко надао, док Сарајево није ушло у сезону онако како су жељели. Надам се да ћемо на овом гостовању освојити бар бод и задржати лидерску позицију – рекао је Грујић.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.