|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 24.09.2013. u 13:34

BORAC RASTEREĆEN NA ”KOŠEVU”

Fudbaleri banjalučkog Borca biće sutra (17 časova) na velikom ispitu. Izabranike Dragana Jovića, nakon pobjede nad mostarskim Zrinjskim (2:0), očekuje gostovanje Sarajevu, koje vreba priliku da nakon sutrašnjeg kola zasjedne na lidersku poziciju.

Očekuje nas meč protiv kluba koji je u posljednje dvije godine učinio najviše od svih što se tiče organizacije, pa ih sa razlogom svrstavam među glavne kandidate za titulu. Sarajlije imaju kvalitetan stručni štab, a njihova prednost je sutra i domaći teren. Ipak, naša prednost je to što u Sarajevo putujemo bez rezultatskog imperativa, dok oni nakon što u posljednja dva kola nisu postigli gol sutra moraju da pobijede. Bićemo oslabljeni neigranjem Borisa Raspudića, ali imamo igrače koji mogu da pokriju tu poziciju i nadam se da ćemo se u Banjaluku vratiti neporaženi – rekao je šef stručnog štaba Borca Dragan Jović na današnjoj pres-konferenciji.

Slično razmišlja i vezista Borca Vladan Grujić.

U Sarajevo putujemo rasterećni nakon što smo u prvih osam kola ostvarili rezultate kakvim se malo ko nadao, dok Sarajevo nije ušlo u sezonu onako kako su željeli. Nadam se da ćemo na ovom gostovanju osvojiti bar bod i zadržati lidersku poziciju – rekao je Grujić.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net