БОРАЦ – РУДАР 0:0

Вечерашњи крајишки дерби није оправдао очекивања публике јер су мреже оба тима остале нетакнуте.

Епилог првог полувремена су само два ударца у оквир гола, и то по један на обе стране, што је далеко од очекиваног за дерби попут овог. Иако је првих десет минута протекло у нападима наших фудбалера, гол гостујућег голмана Трипића није био опасније угрожен.

Друго полувријеме нам доноси мало више занимљивости. У 52. минуту фудбалери из Приједора су промашили највећу шансу када Џафић није успио да савлада Авдукића. Двије минуте касније Борац узвраћа преко Микића, али и гостујући голман показује свој квалитет.

Владо Јагодић врши три измјене које ипак нису довеле до промјене резултата. Како се ближио крај гостујући фудбалери су се све више затварали. У 90. минуту изванредна прилика за Борац, међутим Николић шутира главом право у руке Трипића. У другој минути судијске надокнаде највећа шанса за побједу Борца, али лопта погађа у стативу и завршава у рукама голмана из Приједора.

Сљедећа утакмица нашег тима је у Сарајеву 20. октобра у 17 часова, гдје ће Борац покушати да пронађе пут до сљедеће рунде Купа БиХ.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.