|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 25.02.2015. u 20:17

BORAC SAVLADAO LIJEŠĆE U BRODU

Fudbaleri Borca odigrali su danas u Brodu kontrolnu utakmicu sa Liješćem, članom Druge lige Republike Srpske, grupa zapad, i trijumfovali rezultatom 5:0. Borac je stigao do prednosti nakon šest minuta, kada je vlastitu mrežu zatresao Kalabić, a do kraja prvih 45 minuta mrežu gostiju pogađali su još i Petar Ilić, Fedor Predragović i Joco Stokić, dok je konačan rezultat, u drugom poluvremenu, postavio Mihajlo Savanović.

Prvu zvaničnu utakmicu u proljećnoj polusezoni Borac će odigrati u subotu (28. februar) na Gradskom stadionu u Banjaluci protiv posljednjeplasiranog tima Premijer lige, Mladosti iz Velike Obarske. Na toj utakmici šef stručnog štaba Vinko Marinović neće moći da računa na usluge Petra Ilića, koji je povrijedio zadnju ložu, te će tako propustiti duel sa premijerligaškim “fenjerašem”. Ilić se tako pridružio Vladanu Grujiću i Milošu Žeravici, koji zbog žutih, odnosno crvenog kartona neće istrčati na teren Gradskog stadiona na proljećnoj premijeri.

Prvo poluvrijeme: Avdukić, Bečelić, N. Dujaković, Jevtić, Kostić, Radinović, Redžić, Predragović, Ilić, Jović, Stokić.

Drugo poluvrijeme: Ružić, Runić, Danilović, Tučić, Petrović, Grujić, Žeravica, Stevandić, Savanović, Macanović, S. Dujaković.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net