BORAC SPREMA REVANŠ LJUBIĆU

Fudbaleri Borca sutra otvaraju još jedan „front“, Kup Republike Srpske. Izabranici Vlade Jagodića gosti su Ljubića u Prnjavoru, na stadionu Siniša Peulić. Biće to prilika da se crveno – plavi revanširaju domaćima za eliminaciju iz četvrtfinala istog takmičenja prije dvije godine.

–Osjećam se pomalo dužan Ljubiću, jer sam na klupi proveo samo jedno kolo, nakon kojeg sam vraćen u Borac prije 10 godina. Moji bivši igrači su sad preuzeli klub i napravili dobar tim i vidim da je klub zaista odlično organizovan. Ono što mi takođe budi emocije je činjenica da stadion na kojem ćemo igrati nosi ime mog bivšeg saigrača „Siniše Peulića“. Radujem se dolasku i što ću vidjeti pojedine svoje bivše igrače. Iako ćemo u ovom meču nastupuiti u kombinovanom sastavu naša je želja da prođemo u narednu rundu. Prije dvije godine klub je upravo u Prnjavoru eliminisan u Kupu Srpske, a to ne smije da se ponovi. Očekujem da igrači koji dobiju šansu a to su fudbaleri sa manjom minutažom pokažu zašto nose dres Borca i dodatno se nametnu za prvi tim i tako nam poprave širinu u igračkom kadru pred izuzetno naporan nastavak sezone. Ljubić igra dobro, tu je i nam mladi Andrej Bosnić koji će sigurno imati želju da se dokaže i da se nametne i nama za budućnost, rekao je Jagodić.

Trener Vlado Jagodić na ovom meču odmoriće fudbalere sa većom minutažom i igraće bez reprezentativaca (Vladan Danilović, Jovo Lukić, Đorđe Milojević). Jedan od igrača koji će dobiti šansu je i mladi golman Luka Damjanović.

–Sigurno je da će Ljubić biti veoma motivisan u Kupu, tu je i naš igrač na pozajmici. Moramo ozbiljno da shvatimo protivnika da damo svoj maksimum kako bi prošli dalje. Na nama je da ispunimo zahtjeve stručnog štaba, poručio je mladi golman.

Utakmica 1/16 finala Kupa Republike Srpske između Ljubića i Borca igra se sutra u Prnjavoru. Početak je 16.30 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.