БОРАЦ СУТРА ГОСТУЈЕ НА “ПЕЦАРИ“

Фудбалери Борца сутра од 17 часова гостују на Пецари екипи Широког Бријега. Изабраници Борчета Средојевића пут Херцеговине крећу у добром расположењу након што су забиљежили побједе у посљедња два кола, док је сутрашњи домаћин у прошлом колу поражен у Сарајеву од Олимпика резултатом 2:1 и на тај начин себи закомпликовао ситуацију у борби за пласман на европску сцену.

– Широки Бријег је екипа која је годинама у врху бх. фудбала, имају континуитет у раду и стално се боре за наступ у Европи. Нама су преостала још три кола до краја, сваки бод нам је од изузетног значаја у борби за опстанак и учинићемо све што је у нашој моћи на терену, уз максимално залагање и борбеност, а притом и одличну и искрену атмосферу међу играчима, стигнемо до повољног резултата – рекао је Борче Средојевић у најави утакмице са Широкобријежанима.

Један од јунака прошлог кола и утакмице са Славијом, стријелац другог гола за наш тим Лазар Марјановић притисак пребацује на страну домаћих.

– Ми смо успјели да вежемо двије побједе и коначно изађемо из зоне испадања, док је Широки Бријег у прошлом колу поражен и сада мора да забиљежи позитиван резултат како би наставио равноправну борбу за евро-купове. Вјерујем да ћемо приказати добру игру и у Бањалуку се вратити са повољним резултатом – навео је Марјановић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.