|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 03.05.2016. u 12:26

BORAC SUTRA GOSTUJE NA ”PECARI”

Fudbaleri Borca sutra od 17 časova gostuju na Pecari ekipi Širokog Brijega. Izabranici Borčeta Sredojevića put Hercegovine kreću u dobrom raspoloženju nakon što su zabilježili pobjede u posljednja dva kola, dok je sutrašnji domaćin u prošlom kolu poražen u Sarajevu od Olimpika rezultatom 2:1 i na taj način sebi zakomplikovao situaciju u borbi za plasman na evropsku scenu.

– Široki Brijeg je ekipa koja je godinama u vrhu bh. fudbala, imaju kontinuitet u radu i stalno se bore za nastup u Evropi. Nama su preostala još tri kola do kraja, svaki bod nam je od izuzetnog značaja u borbi za opstanak i učinićemo sve što je u našoj moći na terenu, uz maksimalno zalaganje i borbenost, a pritom i odličnu i iskrenu atmosferu među igračima, stignemo do povoljnog rezultata – rekao je Borče Sredojević u najavi utakmice sa Širokobriježanima.

Jedan od junaka prošlog kola i utakmice sa Slavijom, strijelac drugog gola za naš tim Lazar Marjanović pritisak prebacuje na stranu domaćih.

– Mi smo uspjeli da vežemo dvije pobjede i konačno izađemo iz zone ispadanja, dok je Široki Brijeg u prošlom kolu poražen i sada mora da zabilježi pozitivan rezultat kako bi nastavio ravnopravnu borbu za evro-kupove. Vjerujem da ćemo prikazati dobru igru i u Banjaluku se vratiti sa povoljnim rezultatom – naveo je Marjanović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net