BORAC TRI DANA I U SLOVENIJI

Borac će u Čateške Toplice krenuti 18. februara i tamo o trošku Milana Mandarića boraviti tri dana. Almedin Ziljkić i Đorđe Ćosić još liječe povrede koje su zaradili u Turskoj.

Fudbaleri Borca su juče u odradili prvi trening po povratku sa priprema iz Antalije.

Van stroja su Đorđe Ćosić i Almedin Ziljkić, koji su se iz Turske vratili povrijeđeni. Njih dvojica će u narednih sedam do deset dana ići na terapije i raditi po posebnom programu, a primaju i plazmu kako bi se što prije oporavili i bili spremni za start proljećnog dijela prvenstva koji je zakazan za 9. mart.

„Šteta za obojicu, odlično su krenuli, ozbiljno se nametnuli, a onda su doživjeli povrede. Posebno se to odnosti na Ziljkića koji je bio strijelac nekoliko golova, ali…Sve je to fudbal“, rekao je Darko Vojvodić za „Sportski žurnal“ nakon jučerašnjeg treninga.

Fudbaleri Borca će u Banjaluci trenirati do 18. februara kada je planiran odlazak na trodnevni boravak u Sloveniji.

„Trebalo bi da nam baza budu Čateške Toplice, a u utorak, 19. februara planiramo i da odigramo još jednu kvalitetnu prijateljsku utakmicu protiv slovenačkog šampiona, ljubljanske Olimpije. Dan poslije se vraćamo kući“, dodao je Vojvodić.

Cjelokupne troškove boravka u Sloveniji snosiće Milan Mandarić, predsjednik Olimpije i poslovni partner Borca koji je izrazio želju da pomogne lideru Prve lige Republike Srpke, piše „Sportski žurnal“.

Do polaska u Sloveniju Borčevci će trenirati na pomoćnom terenu Gradskog stadiona.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.