БОРАЦ УБЈЕДЉИВ ПРОТИВ ЗАРИЦЕ

У првој контролној утакмици, одиграној у склопу припремног периода на словеначкој Рогли, фудбалери Борца су резултатом 5:0 савладали словеначког друголигаша Зарицу. Већ након првих 45 минута изабраници Владе Јагодића су стекли предност од три гола и, испоставиће се касније, утакмицу рутински привели крају.

Борац је повео већ у шестом минуту преко Федора Предраговића, да би 13 минута касније предност „црвено-плавих“ удвостручио Елвир Кољић. У 43. минуту Предраговић је постигао свој други гол на мечу и, како рекосмо, омогућио Борцу да на одмор оде са предношћу од три гола.

У другом полувремену Владо Јагодић је промијенио цијелу поставу у односу на 11 играча који сз започели сусрет са тимом из Крања, а укупно је у наставку прилику добило 16 играча. У 60. минуту четврти гол за Борац постигао је Срђан Малиновић, док је коначан резултат, само три минута касније, поставио Србољуб Јандрић.

БОРАЦ: Ружић, Бечелић, Субић, Рунић, Саничанин, Кикић, Радиновић, Илић, Јовић, Предраговић, Кољић. Још су играли: Грковић, Пуповац, Ђорђиловић, Паштар, Видовић, Јовичић, Стјепановић, Малиновић, Јандрић, Савић, Јакуповић, Зекановић, Цвијановић, Савановић, Кукић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.