|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 05.07.2015. u 10:01

BORAC UBJEDLJIV PROTIV ZARICE

U prvoj kontrolnoj utakmici, odigranoj u sklopu pripremnog perioda na slovenačkoj Rogli, fudbaleri Borca su rezultatom 5:0 savladali slovenačkog drugoligaša Zaricu. Već nakon prvih 45 minuta izabranici Vlade Jagodića su stekli prednost od tri gola i, ispostaviće se kasnije, utakmicu rutinski priveli kraju.

Borac je poveo već u šestom minutu preko Fedora Predragovića, da bi 13 minuta kasnije prednost “crveno-plavih” udvostručio Elvir Koljić. U 43. minutu Predragović je postigao svoj drugi gol na meču i, kako rekosmo, omogućio Borcu da na odmor ode sa prednošću od tri gola.

U drugom poluvremenu Vlado Jagodić je promijenio cijelu postavu u odnosu na 11 igrača koji sz započeli susret sa timom iz Kranja, a ukupno je u nastavku priliku dobilo 16 igrača. U 60. minutu četvrti gol za Borac postigao je Srđan Malinović, dok je konačan rezultat, samo tri minuta kasnije, postavio Srboljub Jandrić.

BORAC: Ružić, Bečelić, Subić, Runić, Saničanin, Kikić, Radinović, Ilić, Jović, Predragović, Koljić. Još su igrali: Grković, Pupovac, Đorđilović, Paštar, Vidović, Jovičić, Stjepanović, Malinović, Jandrić, Savić, Jakupović, Zekanović, Cvijanović, Savanović, Kukić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net