БОРАЦ УГОСТИО ЗВЕЗДИНЕ КЛИНЦЕ

fkb

Веза омладинских школа ФК Борац и ФК Црвена звезда још је јача. Наши дјечаци 2002 и 2006. годиште данас су на Градском стадиону били домаћини вршњацима из Београда. Иако је резултат био у потпуности у другом плану, треба рећи да су у оба сусрета славили Београђани. Предпионири Звезде (2006. годиште) савладали су наше дјечаке 8:0, док су млађи кадети црвено-бијелих (2002. годиште) славили резултатом 2:0.

– Овај меч нам много значи у сваком смислу. Ово је био један спектакл и прави показатељ да видимо гдје смо у односу на шампиона Србије. Имамо одличне односе са Звездом који ће бити још бољи, рекао је тренер Борчевих кадета Драган Бенић.

Задовољан је био и Бенићев колега и некадашњи првотимац Београђана, Славољуб Ђорђевић.

– Борац је велики клуб још из периода бивше Југославије. То је један расадник талената, а између осталог зато само и овдје да видимо ту дјецу, можда неко од њих заврши и на Маракани. Ми ћемо генерацију Борца 2002. годиште угостити у Београду и сигурно ћемо наставити сарадњу, поручио је Ђорђевић.

И поред пораза, Борчеви клинци били су задовољни што су за ривала имали шампиона Србије.

– Супер је било. Они су јака екипа и прави тест за нас. Јесмо изгубили, али смо се изиграли, углас су истакли Александар Витлешевић и Марко Наут.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.