|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 12.06.2018. u 21:54

BORAC UGOSTIO ZVEZDINE KLINCE

fkb

Veza omladinskih škola FK Borac i FK Crvena zvezda još je jača. Naši dječaci 2002 i 2006. godište danas su na Gradskom stadionu bili domaćini vršnjacima iz Beograda. Iako je rezultat bio u potpunosti u drugom planu, treba reći da su u oba susreta slavili Beograđani. Predpioniri Zvezde (2006. godište) savladali su naše dječake 8:0, dok su mlađi kadeti crveno-bijelih (2002. godište) slavili rezultatom 2:0.

– Ovaj meč nam mnogo znači u svakom smislu. Ovo je bio jedan spektakl i pravi pokazatelj da vidimo gdje smo u odnosu na šampiona Srbije. Imamo odlične odnose sa Zvezdom koji će biti još bolji, rekao je trener Borčevih kadeta Dragan Benić.

Zadovoljan je bio i Benićev kolega i nekadašnji prvotimac Beograđana, Slavoljub Đorđević.

– Borac je veliki klub još iz perioda bivše Jugoslavije. To je jedan rasadnik talenata, a između ostalog zato samo i ovdje da vidimo tu djecu, možda neko od njih završi i na Marakani. Mi ćemo generaciju Borca 2002. godište ugostiti u Beogradu i sigurno ćemo nastaviti saradnju, poručio je Đorđević.

I pored poraza, Borčevi klinci bili su zadovoljni što su za rivala imali šampiona Srbije.

– Super je bilo. Oni su jaka ekipa i pravi test za nas. Jesmo izgubili, ali smo se izigrali, uglas su istakli Aleksandar Vitlešević i Marko Naut.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net