БОРАЦ УВЕЛИЧАВА ЈУБИЛЕЈ ХАЈДУКА ИЗ ЧУРУГА

Фудбалери Борца отпутовали су данас у Чуруг (насеље у општини Жабаљ, Бачка, оп.а.), гдје ће сутра са локалним нижелигашем Хајдуком од 17 часова одиграти пријатељску утакмицу, која је организована поводом обиљежавања 90 година постојања овог клуба, који се иначе такмичи у Војвођанској лиги Југ (зонска лига, четврти ранг такмичења у оквиру Фудбалског савеза Србије).

У оквиру споменутог такмичења до сада су одиграна три кола, а Хајдук се налази на трећем мјесту са максималних 9 бодова, колико су сакупили и Слога из Ердевика и новосадски Кабел. У првом колу су на домаћем терену савладали футошки Софекс резултатом 1:0, у другом су на гостујућем терену савладали новосадску Славију (0:1), а у трећем Борац, такође из Новог Сада, резултатом 2:1.

Треба свакако споменути да се Борчева експедиција неће враћати у Бањалуку након одигравања утакмице, већ ће боравити након тога у Угљевику, до поласка пут Јање, гдје ће са тамошњим Подрињем у суботу од 16:30 часова одиграти утакмицу 5. кола Прве лиге Републике Српске.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.