|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 30.08.2016. u 23:15

BORAC UVELIČAVA JUBILEJ HAJDUKA IZ ČURUGA

Fudbaleri Borca otputovali su danas u Čurug (naselje u opštini Žabalj, Bačka, op.a.), gdje će sutra sa lokalnim niželigašem Hajdukom od 17 časova odigrati prijateljsku utakmicu, koja je organizovana povodom obilježavanja 90 godina postojanja ovog kluba, koji se inače takmiči u Vojvođanskoj ligi Jug (zonska liga, četvrti rang takmičenja u okviru Fudbalskog saveza Srbije).

U okviru spomenutog takmičenja do sada su odigrana tri kola, a Hajduk se nalazi na trećem mjestu sa maksimalnih 9 bodova, koliko su sakupili i Sloga iz Erdevika i novosadski Kabel. U prvom kolu su na domaćem terenu savladali futoški Sofeks rezultatom 1:0, u drugom su na gostujućem terenu savladali novosadsku Slaviju (0:1), a u trećem Borac, takođe iz Novog Sada, rezultatom 2:1.

Treba svakako spomenuti da se Borčeva ekspedicija neće vraćati u Banjaluku nakon odigravanja utakmice, već će boraviti nakon toga u Ugljeviku, do polaska put Janje, gdje će sa tamošnjim Podrinjem u subotu od 16:30 časova odigrati utakmicu 5. kola Prve lige Republike Srpske.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net