|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 07.10.2014. u 22:02

BORAC ZAVRŠIO TAKMIČENJE U KUPU RS

Porazom u Omarskoj (1:0) od prijedorskog Rudara, u utakmici osmine finala Kupa Republike Srpske, prekinut je niz Borčevih utakmica bez poraza u svim takmičenjima, koji je stigao do broja 8. Izabranici Darka Nestorovića danas su se revanširali “crveno-plavima” za poraz u prvoj utakmici osmine finala Kupa BiH prošle srijede i plasirali se među osam najboljih ekipa.

Kao i prošle sezone, Borac je u Kupu Republike Srpske, čiji je petostruki osvajač, eliminisan je od Prijedorčana. Prošle godine klub iz Platonove ulice zaustavljen je već u prvom kolu nakon izvođenja jedanaesteraca, dok je ovog puta pitanje pobjednika bilo riješeno već nakon 90 minuta – strijelac jedinog gola na meču bio je Saša Stijepić u 18. minutu.

Kao što je i bilo najavljeno, šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović na teren je poslao fudbalere koji nisu nastupili u derbiju protiv Željezničara, kao i one sa manjom minutažom, tako da su od prvog minuta u Omarskoj zaigrali: Gajić, Macanović, Malbašić, Predragović, Đajić, Kremenović, Savić, Radinović, Runić, Jovičić i Kastratović. Već na startu drugog poluvremena Predragovića je zamijenio Jović, a priliku su u posljednjih 30 minuta, umjesto Malbašića i Macanovića, dobili Savanović i junior Danilović.

RUDAR PRIJEDOR – BORAC 1:0

stadion: u Omarskoj, gledalaca: 300, sudija: Velimir Drinić (Modriča), žuti kartoni: Đokić, Ćulum (Rudar), Radinović, Savanović, Savić (Borac), crveni karton: Runić (Borac, 85. minut).

RUDAR: Kozić, Šodić (od 86. Rokvić), Saničanin, Pekija (od 46. Marić), Đokić, Kojić, Mirković, Redžić, Ćulum, Devušić, Stijepić.

BORAC: Gajić, Macanović (od 61. Danilović), Malbašić (od 61. Savanović), Predragović (od 46. Jović), Đajić, Kremenović, Savić, Radinović, Runić, Jovičić, Kastratović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net