БОРАЦ – ЖЕЉЕЗНИЧАР 0:0

Најзанимљивији сусрет првих утакмица осмине финала Купа БиХ између прошлогодишњих финалиста, Борца и Жељезничара, завршио је без погодака.

У првих 45 минута, иако су сви очекивали другачије, није било много прилика. Тек пред крај првог полувремена можемо издвојити шут Малетића који је успио да одбрани гостујући голман Ибрахим Шехић.

Већ од почетка другог полувремена наши фудбалери крећу нападачки и у 48. минуту стварају прилику када Микић шутира преко гола. Двије минуте касније Пузигаћа шутира главом право у гостујућег голмана након убачаја Станческог из корнера.

У наставку другог полувремена није било много приказано, осим грубе и нервозне игре. Главни судија је укупно подијелио 6 жутих картона, по 3 на обе стране, као и црвени картон тренеру гостију.

У судијској надокнади, која је трајала 5 минута, важно је напоменути два узбуђења пред голом Жељезничара након грешака гостујуће одбране, међутим мреже су остале нетакнуте.

Досадашњи сусрети Борца и Жељезничара показују да домаћи терен не игра велику улогу те нас у реваншу на Грбавици, 20.10, засигурно очекује узбудљива фудбалска представа.

Наши фудбалери се након ове утакмице, поново окрећу обавезама у Премијер лиги, гдје у суботу у оквиру деветог кола на Градском стадиону дочекују екипу тузланске Слободе.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.