БОРАЦ – ЗВИЈЕЗДА 1:0

У вечерашњој утакмици дванаестог кола Премијер лиге наш тим је успио да савлада отпор фудбалера из Градачца, те је славио са 1:0 захваљујући голу Пузигаће у 12. минуту утакмице.

Већ од првог судијског звиждука наши фудбалери кренули су одлучно према голу гостију. То је и уродило плодом релативно рано, када је Бојан Пузигаћа крај високих одбрамбених играча Звијезде успио да захвати лопту главом те затресе мрежу на велику радост публике на Градском стадиону.

Имали су наши фудбалери и лопту у свом посједу и теренску иницијативу у наставку првог полувремена, али резултат је остао исти.

У наставку утакмице фудбалери из Градачца су показали да нису дошли у Бањалуку само да се бране, запријетивши одличном Авдукићу у пар наврата. Ипак финиш сусрета протекао је у нападима фудбалера Борца. Десет минута прије истека регуларног времена, Малетић је одлично пробио по десној страни и упослио потпуно самог Микића на другој стативи који ипак није успио затрести мрежу Звијезде.

Овом важном побједом Борац је остао на врху Премијер лиге, те ће се сљедеће седмице у оквиру тринаестог кола састати у Травнику са истоименом екипом, гдје ће покушати да прекине лошу традицију.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.