|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 04.09.2010. u 23:06

BORAC – ZVIJEZDA 1:1 (PRIJATELJSKA)

Šef stručnog štaba banjalučkog Borca Vlado Jagodić bio je zadovoljan partijom svojih izabranika, koji su remizirali sa Zvijezdom iz Gradačca (1:1) u prijateljskoj utakmici igranoj u Laktašima.

– Prije svega ovu utakmicu smo zamislili kao provjeru svih igrača na koje računam u nastavku prvenstva, da i oni osjete igru. Nismo imali fudbalera za dva tima, da igraju po jedno poluvrijeme, pa sam morao dosta da mijenjam i tako su oni koji su dobili šansu pokazali da se na njih može računati u nastavku sezone. Pored Steve Nikolića i Nemanje Damjanovića koji su ostali u Banjaluci zbog povreda u ovom meču nisam mogao da računam na Milana Muminovića i Borislava Mikića, koji su vrlo bitni za našu igru – izjavio je Jagodić.

Sljedeća provjera za “crveno-plave” je u srijedu protiv Kozare u Gradišci.

– Do kraja mini-pripreme na Bardači imamo u planu da odigramo još jedan kontrolni meč u Gradišci koji će nam poslužiti kao filter za predstojeće kolo Premijer lige kada gostujemo kod ekipe Sarajeva.

U meču sa Zvijezdom gosti su poveli preko Vidovića, koji je u 20. minutu odlično izveo slobodan udarac pogodivši gornji lijevi ugao gola Asmira Avdukića. Izjednačenje Borcu u 75. minutu donio je Milan Srećo iz penala, a prije toga je neko od odbrambenih igrača Zvijezde u svom šesnaestercu oborio Aleksandra Petrovića.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net