БОРБЕНОМ ИГРОМ ДО ВЕЛИКЕ ПОБЈЕДЕ

Фудбалери Борца сутра од 18:30 часова на Градском стадиону, у једној од најважнијих утакмица у досадашњем току сезоне, дочекују великог ривала Сарајево. Борац за десетом позицијом која гарантује опстанак заостаје само три бода, те би се са побједом равноправно укључио чак и у борбу за средину табеле.

Лично, радујем се овој утакмици јер знам да се носим са притиском који овакве утакмице носе и то покушавам да пренесем на играче, Зачуђују ме, али у исто вријеме и радују најаве играча Сарајева да их занимају само три бода јер то може само да донесе додатну драж утакмици. Међутим, и ми смо спремни за меч, атмосфера међу играчима је изванредна, мобилна у правом смислу те ријечи. Не желим да прогнозирам резултат дан прије утакмице, али се надам доброј игри какву смо пружили у претходна два кола из које ће, надамо се сви, проистећи позитиван резултат за нас, у овом случају побједа – рекао је на данашњој конференцији за новинаре шеф стручног штаба Борца Борче Средојевић.

У наставак побједоносног низа вјерује и фудбалер Ненад Кисо.

Могу само да обећам да ћемо дати све од себе како бисмо стигли до повољног исхода за нас. Очекује нас тешка утакмица, и они су као и ми промијенили тренера што је позитивно утицало на њих, али се надамо да ћемо уз помоћ наших навијача и нашу борбену игру доћи до побједе – навео је Кисо.

Када је у питању играчки кадар, у протоколу ће бити Угљеша Радиновић, док Средојевић не може да рачуна на Жељка Ђокића, Небојшу Рунића и Горана Вуклиша, док Армандо Манце има проблема са повредом задње ложе и према најавама из стручног штаба, медицинска екипа чини све како би га оспособила за сутрашњу утакмицу.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.