|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 01.04.2016. u 14:31

BORBENOM IGROM DO VELIKE POBJEDE

Fudbaleri Borca sutra od 18:30 časova na Gradskom stadionu, u jednoj od najvažnijih utakmica u dosadašnjem toku sezone, dočekuju velikog rivala Sarajevo. Borac za desetom pozicijom koja garantuje opstanak zaostaje samo tri boda, te bi se sa pobjedom ravnopravno uključio čak i u borbu za sredinu tabele.

Lično, radujem se ovoj utakmici jer znam da se nosim sa pritiskom koji ovakve utakmice nose i to pokušavam da prenesem na igrače, Začuđuju me, ali u isto vrijeme i raduju najave igrača Sarajeva da ih zanimaju samo tri boda jer to može samo da donese dodatnu draž utakmici. Međutim, i mi smo spremni za meč, atmosfera među igračima je izvanredna, mobilna u pravom smislu te riječi. Ne želim da prognoziram rezultat dan prije utakmice, ali se nadam dobroj igri kakvu smo pružili u prethodna dva kola iz koje će, nadamo se svi, proisteći pozitivan rezultat za nas, u ovom slučaju pobjeda – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Borca Borče Sredojević.

U nastavak pobjedonosnog niza vjeruje i fudbaler Nenad Kiso.

Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe kako bismo stigli do povoljnog ishoda za nas. Očekuje nas teška utakmica, i oni su kao i mi promijenili trenera što je pozitivno uticalo na njih, ali se nadamo da ćemo uz pomoć naših navijača i našu borbenu igru doći do pobjede – naveo je Kiso.

Kada je u pitanju igrački kadar, u protokolu će biti Uglješa Radinović, dok Sredojević ne može da računa na Željka Đokića, Nebojšu Runića i Gorana Vukliša, dok Armando Mance ima problema sa povredom zadnje lože i prema najavama iz stručnog štaba, medicinska ekipa čini sve kako bi ga osposobila za sutrašnju utakmicu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net