BORČEV FIZIO TIM: DAMA I DVA ASA

Neizostavni dio fizio-tima FK Borac već 12 godina unazad je priznati banjalučki fizioterapeut Siniša Ćebić. Prije godinu dana stručnom štabu je priključena jedna dama – Snježana Grbić.

-U početku je bilo malo neobično, ali kasnije je sve došlo na svoje. Kada kažem neobično, ne mislim tu na nešto loše, već je bilo interesantno to da je kod nas jedna dama fizioterapeut, a obično su žene u klubovima doktorice. Snježana je bukvalno sastavni dio našeg tima i kad dođemo bilo gdje na pripreme, svima je to interesantno, da vide damu u medicinskoj ekipi jednog tima. Čak je i jedan od igrača u šali pitao kako je njoj među nama muškarcima u fudbalskoj ekipi, a to vam i ona sama može ispričati, rekao je Ćebić.

Snježana razbija sve “predrasude“, ali nije jedina u Banjaluci.

-Na početku mi je bilo čudno jer sam sa odrađivanja pripravničkog staža u Zavodu ‘Dr Miroslav Zotović’, koji je jedan drugi svijet, došla u Borac, u jednu mušku ekipu gdje sam od strane Vladimira Pilipovića i Siniše Ćebića dočekana veoma lijepo. Znam da je njima bila neobična pojava jedne dame u klubu, ali mislim da sam se brzo uklopila. Kad su igrači u pitanju, njima je možda isprva bilo malo neugodno što je tu ženska osoba, ali su se brzo navikli i mogu da kažem da imaju jednu veoma veliku dozu poštovanja prema meni. Oni se trude da budu maksimalno pristojni, pohvalila je Snježana svoje kolege.

Nikola Vučenović je posljednje pojačanje našeg tima fizioterapeuta. Klubu za koji navija od malih nogu priključio se prije 10-15 dana, taman da osjeti i čari Antalije.

-Došao sam u klub na preporuku Siniše Ćebića. Pojedine igrače znam jer sam ‘Lešinar’, gledao sam ih sa navijačke tribine i podržavao. Snježu poznajem iz srednje škole, a Sinišu možda dva-tri mjeseca. Atmosfera u ekipi je stvarno dobra, igrači su me prihvatili, a prvi komentari na moj rad su bili pozitivni i nadam se da će tako biti i dalje, samouvjeren je Vučenović.

Ova trojka uživa maksimalno povjerenje svih u klubu.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.