Борчева фудбалска делегација на пријему у Представништву Републике Српске у Бечу.

Милан Тегелтија, предсједник ФК Борац захвалио се Младену Филиповићу, шефу Представништва Републике Српске у Бечу за велику подршку током организације европског гостовања наших црвено плавих.

„Од самог жријебања па до дана одигравања утакмице стајали су нам на располагању са свим ресурсима и заиста је било лијепо имати неког свог у Бечу, гдје смо се осјећали као код своје куће.

Они су од самог старта остварили комуникацију са клупским руководством Аустрије, те аустријским властима око организације нашег гостовања овдје и све је протекло у најбољем реду.

Морам да се захвалим и на гостопримству нашем спортском ривалу. Били су драги домаћини и сигурно ћемо им се одужити у Бањалуци.“ рекао је Тегелтија након састанка којем је присуствовала и Селма Чабрић, министар породице омладине и спорта у Влади Републике Српске, те Дражен Врховац, директор ИРБ-а и Дарко Милуновић, први човјек завода за статистику Републике Српске.

На ријечи захвалности узвраћају из Представништва Републике Српске у Бечу.

„Нама у Представништву велико је задовољство и част што смо имали прилику да угостимо делгацију ФК Борац у нашим просторијама.

Сам долазак и боравак екипе Борца у Аустрији пропраћен је од и стране дијаспоре. Наше Представништво активно ради у свим сферама подршке нашим привредницима, увезивању на институционалном нивоу, јер као што знате, наша дијаспора у Аустрији је бројна.

Сви они показали су да Република Српску, Борац и Бањалуку увијек могу да рачунају на наше људе који овдје живе и раде, те да никад не заборављају одакле су“, рекао је Младен Филиповић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.