БОРЧЕВЦИ ДОМИНИРАЛИ У КОПРУ

На међународном фудбалском турниру за млађе узрасне категорије „Копер опен 2016“, који је окупио око 30 екипа са простора бивше Југославије, Борчеве селекције су оствариле запажене резултате.

Четрнаестогодишњаци су освојили прво мјесто и сасвим заслужено донијели пехар у Бањалуку, поразивши домаћина у финалу са 1:0. У овој категорији су за најбољег голмана, играча и стријелца проглашени играчи Борца Ђорђе Вуковић, Саша Грбић и Бранко Божић, док је Драган Бенић понио епитет најбољег тренера.

Посебно су импресионирали својом игром дјечаци рођени 2001. године, који су у изузетно снажној конкуренцији у групној фази такмичења остварили два тријумфа (Хрватски драговољац и Приморје) и два пораза (Олимпија и Олимпик) и један гол их је дијелио од пласмана у полуфинале. Побијеђен је састав Хрватског драговољца, каснијег освајача турнира, али оно што радује је одлична игра младића у црвено-плавим дресовима који су побрали аплаузе публике и спортских радника.

У конкуренцији дјечака рођених 2000. године освојено је друго мјесто, уз учинак од три побједе и једног неријешеног резултата у групној фази, да би у финалу бољи био састав Копра и славио са минималних 1:0.

Остварени резултати показују да се у омладинским селекцијама ФК Борац ради врло предано и одговорно и да се у будућности могу очекивати још већи успјеси.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.