Борчеви омладинци раде пуном паром

Најмлађи су и ове године, а нити један задатак им не пада тешко. На терену дају све од себе, ван терена се труде да оставе примјер лијепо васпитаних младића спремних да оставе траг у нашем клубу.

Стефан Марчетић, Данило Моцоња, Петар Самарџија, питомци су Борчеве омладинске школе и поново брусе форму за првим тимом.

„Велико је то искуство за нас, и ове, али и прошле године. Сви играчи су нас одлично прихватили и ми се трудимо да на терену дамо све од себе. Знамо да само напорним радом можемо да остваримо резултат. Старији играчи су ту да нам удијеле савјет, али и да критикују када треба.“, каже Стефан Марчетић.

Данило Моцоња и Петар Самарџија минуле су полусезоне носили дрес БСК-а у којем су се привикли на све оно што са собом носи сениорски фудбал.

„Клуб је направио одличну ствар што нас је послао на позајмицу у БСК. Добро знам колико је тежак прелазак из омладинског у сениорски фудбал, а играње у Првој лиги Републике Српске помогло нам је да се навикнемо на све што нас чека. Јачи су дуели, брже се игра, и све то нам је било од користи за даљи напредак.“, прича Моцоња.

Моцоња се, заједно са својим другарима из омладинске школе, труди на сваком тренингу првог тима остави што бољи утисак.

„Трудимо се да сваки тренинг и минуте на терену искористимо на што бољи начин. Све је нама и код сваког од нас постоји велика жеља да се наметнемо стручном штабу. Напорно радимо и то је најбитније.“, каже Моцоња којем је током јесењег дијела сезоне друштво у БСК-у правио и Петар Самарџија.

Петар у Анталији вријеме проводи и са Зораном Квржићем који му је цимер током припрема. Сваки савјет је, каже Самарџија, злата вриједан.

„Квржа је врхунски фудбалер, али и врхунски човјек. Играмо на сличним позицијама и увијек се труди да ми покаже шта моги да унаприједим у својој игри. Напорно тренирам и покушавам да се изборим за своје мјесто у тиму. Циљ ми је, и овог тренутка највећа жеља, да оставим траг у нашем клубу.“, каже Самарџија.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.