БОРЦУ ТРЕЋЕ МЈЕСТО НА АРЕНА КУПУ!

kuna

Фудбалери Борца освојили су треће мјесто на Арена Купу у Медулину. Изабраници Игора Јанковића у борби за бронзу савладали су екипу Цибалије из Винковаца резултатом 3:0. Двоструки стрелац за наш тим био је Петар Кунић у 20 и 62 минуту. Код првог гола искористио је једну дубинску лопту Јаничића, те грешку штопера Цибалије. Код другог поготка, Борчева “деветка” главом је одлично реаговао након једне интервенције голмана винковачког тима. Трећи гол дјело је капитена Немање Јаничића у 79 минуту, који је био највиши у скоку након једног корнера.

Црвено-плави су током цијелог сусрета били бољи од деветопласиране екипе хрватске Прве лиге и заслужено су дошли до тријумфа. Треба истаћи и то да је Пузигаћа погодио пречку из слободног ударца.

Тренер Игор Јанковић у потпуности може бити задовољан приказаним на припремама у Медулину, али и оним што су његови играчи приказали на ове четири утакмице. Треба истаћи и то да је екипа и у сусрету против Интера, који је изгубила резултатом 2:0 дјеловала веома добро, чак и боље од ривала док је на терену био први тим.

Борац се у Бањалуку враћа сутра. Седам дана касније црвено-плави ће одиграти “генералку” против Металегеа.

Првенство се наставља 17. фебруара, а наш тим је у првом колу прољећног дијела гост Радника у Бијељини.

БОРАЦ – ЦИБАЛИА 3:0 (1:0)

Стрелци: Кунић (20, 62), Јаничић (79). Стадион: у Медулину. Гледалаца: 100. Судија: Марин Видулин (Канфанар)

БОРАЦ: Саватовић, Кондић, Јаничић, Пузигаћа, Зекановић, Буразор, Радуловић, Карић, Веселиновић, Маховић, Кунић. Још су играли: Бајсић, Глишић, И. Даниловић, Жеравица, Мајкић, Чудић, В. Даниловић, Зарић, Арсић, Илић, Бунић. Тренер: Игор Јанковић.

ЦИБАЛИА: Бркић, Крстуловић-Опара, Солдо, Оршолић, Караула, Мрдеша, Мамић, Филиповић, Марић, Краљевић, Млакић. Још су играли: Шубарић, Рубић, Карамарко, Мужењак, Дабро, Томашевић, Икић, Кордић, Крижановић, Витаић, Далипи, Перичић, Галић. Тренер: Младен Бартоловић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.