Чавић и Јуриљ: Наставити серију добрих резултата

Двонедјељна првествена пауза приведена је крају, а наше фудбалере у наставку премијерлигашке трке очекује гостовање код екипе Игмана у Коњицу.

„Ми ћемо, као и у свакој утакмици у досадашњем дијелу сезоне, ићи на побједу. Свјесни смо да нас чека тежак и неугодан противник који игра одлично на свом терену, али ми желимо да освојимо нова три бода. Добро нам је дошла и првенствена пауза да се мало одморимо од серије напорних утакмица која је иза нас, али и да додатно подигнемо ниво форме за сам финиш јесењег дијела сезона.“, каже Ален Јуриљ.

У сам финиш јесењег дијела сезона наша екипа улази са „пол позиције“.

„Имамо четири бода предности у односу на Зрињски и желимо да сачувамо ту предност. Надам се да ту предност можемо и повећати уколико остваримо све побједе до зимске паузе.“, каже Јуриљ.

Ван строја је Милан Мијатовић док су остали играчи спремни за финиш јесењег дијела сезоне.

Давид Чавић каже да у екипи све пуца од добре атмосфере и жеље да се настави серија добрих резултата.

„Желимо да се у Бањалуку вратимо са три бода. Ипак, не смијемо нимало да подцијенимо екипу Игмана. Показали су квалитет поготово у тим својим издањима на домаћем терену. Стигао им је и тренер који је веома темпераментан и који тражи да залагање буде на 300 одсто. Са друге стране, свјесни смо и својих квалитета и знамо шта нам је циљ у Коњицу.“, рекао је Чавић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.