ЦИЉ ЈЕ ПОСТИЋИ ПОГОДАК

Фудбалери Борца сутра играју прву утакмицу полуфинала Купа БиХ против сарајевског Жељезничара. Жеља свих у клубу је остварити повољан резултат уочи реванша, а по ријечима шефа стручног штаба Велимира Стојнића од круцијалне важности ће бити постигнути гол у гостима. На данашњој пресс конференцији је наглашена амбиција уласка у финале најмасовнијег такмичења БиХ.

– Најбитније је да се екипа одморила и психички и физички послије меча са Козаром. Одрадили смо три тренинга и данас смо на главном терену жељели да навикнемо играче на тежак терен и блато које их очекују на Грбавици. Међутим, исти услови ће бити за обје екипе. Наша предност је што ћемо евентуалне пропусте моћи надокнадити пред нашом публиком, али ћу тражити од својих играча да једном дисциплинованом игром дођу до гола који би нам дао веће шансе у реваншу. Нећемо моћи рачунати на Жижовића, Иветића, Лучића и Распудића, те младог Петра Кунића, који путује са јуниорима Борца на куп сусрет са Челиком, али и поред тих изостанака на располагању имам респектабилан играчки кадар и очекујем да они који истрче на терен дају свој максимум – истакао је Велимир Стојнић.

Интересантно је да комисија за жалбе у Н/ФС БиХ још увијек није одговорила на жалбу Борца у вези Бориса Распудића, који је кажњен са четири утакмице забране играња. Жалба је уредно достављена 25.12.2012. године, а два и по мјесеца касније никакав одговор није стигао на адресу Борца. Након утакмице са Жељезничаром фудбалери Борца одлазе у Међугорје, гдје ће тренирати до првенственог дуела против Леотара у суботу на стадиону Полице. Јуниори Борца сутра у Зеници играју прву утакмицу полуфинала Купа БиХ против домаћег Челика.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.