„Црвено плава“ породица: Субић, Јокић и Мијатовић посјетили тренинг ЖФК Борац

На сваком тренингу наших фудбалерки све пршти од рада и ведре атмосфере, а да им талента и знања не мањка вечерас су се увјерили и наши првотимци Александар Субић, Ранко Јокић и Милан Мијатовић.

Позив да им се придруже на тренингу радо су прихватили, а чим се зачуо звиждук за почетак и сами су се латили лопте.

Владана Бараћ и њене саиграчице из сенироског погона, заједно са оним најмлађим фудбалеркама нашег клуба које тек спознају сву љепоту овог спорта, показале су на дјелу све што знају.

Наши Суба и Јока потрудили су се да испрате сваку вјежбу, али и да у трку подијеле савјет.

На другој страни терена Милан Мијатовић латио се тренерског посла, па су Хелена Радошевић и Софија Новаковић из прве руке могле да сазнају све тајне голманског посла.

„Било је сјајно дружење. Драго ми је што могу да видим да у ЖФК Борац тренира велики број дјевојчица. Бројност је заиста одлична и сви у клубу могу да буду поносни на то. Вриједне су, марљиве и имају све предуслове за добре резултате. Не сумњам да ћемо се радовати њиховим успјесима. Фудбал је једнака игра за све и за све важе иста правила, а пут до успјеха води само кроз напоран рад.“, рекао је Милан Мијатовић.

На лијепе ријечи пристигле од стране првотимаца нашег клуба узвраћају из наше женске фудбалске секције.

„Хвала Суби, Мијату и Јоки што су дошли на тренинг и што су упркос свим својим обавезама пронашли вријеме и за нас. Значи нам то много, а злата су вриједни и савјети које смо добили од њих током тренинга. Драго нам је и што су се увјерили да се у ЖФК Борац напорно тренира и да је фудбал једнака игра за све нас. Нашим фудбалерима од срца желимо да наставе са сјајним резултатима и надамо се да ће нас ове сезоне обрадовати освајањем трофеја.“, поручили су из ЖФК Борац. Борац, то смо сви!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.