„Црвено плаве“ савладао Вележ

Након три везане побједе доживјели смо пораз. Наше црвено плаве савладао је Вележ, на свом терену, са 2:0 (Хаскић 6′, Анђушић 72′).

„Ми смо данас одиграли веома лошу утакмицу. У раној фази смо примили гол, а касније смо имали пуно основних грешака у самој игри. Нисмо били добри ни у свом, ни у посједу лопте противника. Честитам екипи Вележа на побједи, а нама остаје да ову утакмицу анализирамо и да се што боље спремимо за наредну у којој дочекујемо Сарајево.“, рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац

Времена за предах нема. У наредној рунди очекује нас нови велики дерби, а Мариновић каже да очекује пуно боље издање.

„У Премијер лиги не постоји луксуз олаког уласка у утакмици. Нама се то десило данас и нисмо одиграли добро. За нас је ово била трећа утакмица у низу. Недостајало нам је енергије и концентрације, правили смо пуно грешака и допустили смо противнику превише шанси. Не преостаје нам ништа друго него да извучемо поуке, да се спремимо и да покушамо већ у наредној утакмици да одиграмо боље. До краја су остала још четири кола и на нама је да се изборимо за излазак на европску сцену.“, рекао је Мариновић.

Борче, идемо даље.

Нема предаје!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.