|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 24.06.2015. u 15:32

”CRVENO-PLAVI” DANAS PUTUJU U DRVAR

Fudbaleri Borca danas u 17 časova kreću prema Drvaru, gdje će obaviti prvi dio priprema za narednu takmičarsku sezonu. Izabranici Vlade Jagodića u Drvaru će boraviti do 29. juna i obaviti devet treninga i jednu internu utakmicu, koja će predstavljati filter za spisak putnika za drugi dio priprema, koji od 2. jula počinje na Rogli (Slovenija).

Na spisku fudbalera koji putuju u Drvar nalazi se 25 imena. Na spisku se nalazi i Nebojša Runić, koji bi danas trebalo da se vrati iz Austrije, gdje je boravio na pregovorima sa jednim tamošnjim prvoligašem, te bi trebalo da bude poznata njegova sudina po pitanju odlaska ili pak ostanka u Borcu. Takođe, svoje mjesto u autobusu za Drvar danas će zauzeti i mladi fudbaler zagrebačkog Lučkog Aleksandro Jaćimović, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog i koji se ostatku tima priključio jutros na testiranjima.

Na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Vlado Jagodić istakao je da će tokom drugog dijela priprema, koji će se, kako smo rekli, od 2. jula odvijati na Rogli, Borac odigrati 4-5 kontrolnih utakmica, a da su dva rivala već poznata. Naime, 4. jula “crveno-plavi” će snage odmjeriti sa kranjskim Triglavom, dok će rival 4 dana kasnije biti moskovski Dinamo. Još uvijek se traže rivali za dva termina koja su već poznata, a to su 11. i 14. jul.

Spisak putnika

Na spisku putnika u Drvar nalaze se: Branislav Ružić, Stefan Pupovac, Srđan Bečelić, Mihajlo Savanović, Vladimir Tučić, Nebojša Runić, Ilija Danilović, Slobodan Lalić, Siniša Saničanin, Aleksandar Subić, Ognjen Petrović, Uglješa Radinović, Stojko Kikić, Stefan Savić, Siniša Dujaković, Fedor Predragović, Nikola Dujaković, Draško Lolić, Demir Jakupović, Petar Ilić, Toni Jović, Elvir Koljić, Predrag Zekanović, Miloš Kukić i Aleksandro Jaćimović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net