Crveno plavi odlaze sa željom da upišu nova tri boda!

Након што су изборили нови излазак на европску сцену, четврту сезону у низу, наши фудбалери себи су за циљ поставили да премијерлигашку трку окончају на другој позицији.
Наредни испит чека нас у Посушју, а пут стадиона „Мокри Долац“, црвено плави одлазе са жељом да упишу нова три бода.
„Иза нас је серија тешких утакмица са противницима који су се борили за Европу као и ми. Ријешили смо то на најбољи могући начин, а сада нам предстоје утакмице са екипама које се боре за опстанак. Сигурно да је и ситуација сад мало другачија, али исто тако нас чекају утакмице које су заиста тешке. Међутим, са наше стране неће бити опуштања, желимо да до краја сезоне задржимо ово друго мјесто које имамо, тако да ћемо урадити све што се тиче тога, идемо у том правцу. Били смо скоро цијели други дио сезоне на том мјесту. Послије овјере пласмана у Европу, и то је циљ који желимо да остваримо.“, рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.
Ван строја је Ален Јуриљ, а упитан је наступ још неколицине играча због ситних повреда. На списку путника за Посушје сигурно ће бити Филип Рачић који обећава добро издање на гостујућем терену.
„Играју за опстанак и сваки бод им је веома битан. Ми смо се добро одморили након што смо имали напоран распоред утакмица. Спремали смо се ове седмице добро и сигуран сам да ће сваки играч дати све од себе како бисмо освојили три бода и задржали друго мјесто.“, рекао је Филип Рачић.
Утакмица у Посушју на програму је у недјељу са почетком у 17.00 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.