„Crveno plavi“ savladali ekipu Širokog Brijega

Naši „crveno plavi“, na otvaranju proljećnog dijela premijerligaške trke,  savladali su ekipu Širokog Brijega, a jedini gol postigao je Jakov Blagaić u 94.minutu.

„Znali smo da će biti teško. Igrali smo protiv direktnog konkurenta za vrh tabele. Pokazali smo danas šta možemo i da smo na pravom putu. Digli smo glave nakon onog što se desilo. Stvorili smo dosta šansi. Nije nas nagradilo na početku, ali jeste na kraju, hvala Bogu. Što se tiče postignutog gola meni je prije svega drago zbog ekipe i navijača koji su nam davali podršku.“, rekao je Jakov Blagaić. 

Zadovoljan nakon pobjede bio je i Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac. 

„Moram da čestitam igračima. Iza nas je jedna burna sedmica. Bili smo malo i pod psihološkim pritiskom, ali smo izdržali do samog kraja i uspjeli smo da postignemo gol u 94.minuti. Ova tri boda nam puno znače i možemo da budemo zadovoljni nakon što smo ostvarili pobjedu. U prvih sat vremena igre imali smo nekoliko dobrih prilika da postignemo gol, a onda je i Široki zaprijetio, ali je Nikola Ćetković odlično intervenisao.“, rekao je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.