„Црвено плаво“ дружење: Најмлађи навијачи одушевили наше фудбалере

Сунцем окупан парк Младен Стојановић пресијавао се у „црвено плавим“ бојама.

Ново дружење наших фудбалера са најмлађим навијачима протекло је у смијеху и забави, а Срђан Граховац, Милан Макарић, Себастијан Херера и Рослан Барски стоички су поднијели све „напоре“.

Малишани свих узраста стрпљиво су чекали свој ред за аутограм и заједничку фотографију, а нису крили ни једину жељу.

„Волимо Борац и драго нам је што се дружимо са фудбалерима. Желимо им од срца да сутра опет остваре побједу.“ могло се чути са свих страна.

Заиграо је наш квартет и фудбал на „малиће“, а било је и оних који су хтјели из прве руке да сазнају како разноразни трикови и потези полазе за ногом фудбалерима Борца. Грахи, Макари, Себи и Барском осмијех није силазио са лица.

„Дивно дружење. Драго ми је што сам био дио свега овога и предиван начин да се искористи слободно вријеме. Надам се да су и дјеца уживала и да ћемо неког од њих гледати на нашем мјесту. Сигурно да нам је битно да осјетимо љубав и подршку према клубу, која нам много значи. Овом приликом бих позвао све навијаче да нас подрже на утакмици против Вележа. Надамо се да ћемо их обрадовати побједом. Неће бити лако, нови дерби, али надам се да ћемо наставити серију побједа и да ћемо се заједно поново радовати.” рекао је Милан Макарић.

Задовољан је био и Рослан Барски.

„Одлична увертира за сутрашњу утакмицу. Лијепо је и добро за нас што се дружимо и што смо присни са навијачима. Била је одлична атмосфера у дружењу с дјецом и њиховим породицима. Сутра нас очекује још једна важна утакмица против Вележа. Наш циљ је да упишемо седму узастопну побједу, али знамо да ће то бити тежак задатак.. Припремићемо се за њих и надам остварити седми тријумф ове сезоне“, рекао је Барски.

На мети малишана био је и Себастијан Херера који се у једном тренутку латио и тренерског посла, па је најмлађим навијачима дијелио фудбалске лекције.

“Било је баш лијепо и уживао сам у дружењу. Фотографисање, аутограми, баш је било добро. Сјајан је осјећај када видимо да су најмлађи навијачи уз нас и да воле Борац. Клинци су данас били добри у фудбалу, сви тренирају и сви знају да играју.” рекао је Херера, а потом се осврнуо и на сутрашњи дуел на Градском стадиону.

„Очекује нас још једна тешка утакмица. Важно је да будемо максимално скоцентрисани. На првом мјесту смо табеле и желимо ту да останемо. Првенство је дуго, а ми морамо из утакмице у утакмицу да будемо све бољ, и да се држимо заједно као до сада.“, поручио је Херера.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.