Црвено плаво дружење: Најмлађи навијачи упознали своје спортске узоре

На дружење заказано у 17.30 бројни малишани у Борчевим дресовима стигли су и пола сата раније.

„Кад ће, кад ће?“, могло се чути док им је поглед по парку тражио Стојана, Јову, Субу и Кортеза.

Професионалци од главе до пете, и од малих ногу научени да поштују договорено, нису каснили, а чим су се појавили парком Младен Стојановић проломио се дјечији жамор.

Покушао се направити ред за аутограм, али од тога слаба вајда. Малишани су окупирали наше фудбалере са свих страна, а и они су једва дочекали да им испуне жељу па су аутограми сијевали са свих страна. Потпис је ишао и на дрес, али и на руку и у ђачку свеску.

„Баш ми је драго што су дошли данас да се дружимо и што сам их упознао. Идем на сваку утакмицу и сви су ми супер.“, прича Ђоле док се, заједно са млађим братом Лазаром, шепури са потписаним картицама наших фудбалера.

Заиграо се и фудбал на „мале“, а најтеже је било изабрати ко ће с ким у екипу. Сви би и код Стојана, али и код Субе, а заиграли би и са Јовом и Хозеом.

„Фудбал ми је омиљени спорт и супер ми је што су дошли данас да играмо заједно.“, прича Марко који није могао да одлучи да ли ће код Стојана или код Субе па је играо мало за једну, а мало за другу екипу.

Заиграо је са нашим првотимцима и Давид који је данас славио седми рођендан.

„Бољи поклон нисам могао ни да замислим. Сјајна ствар што су дошли у парк.“, каже слављеник.

А, наши фудбалери-пресрећни. Срце им, кажу, пуно што су се подружили са најмлађим Борчевцима.

„Сврха свега је да ови дјечаци имају узоре и да сутра наставе нашим стопама. Била је ово лијепа прилика да се дружимо и надам се да ћемо ускоро да поновимо.“, каже Стојан Врањеш.

Стојан је имао своју екипу која је на крају одиграла 1:1 са оном Александра Субића.
„Ово је сјајна ствар и морамо да је поновимо. На овај начин се заволи клуб и све око њега. Драго ми је што су малишани уживали у дружењу са нама, али част је наша. Очекујем их све на стадиону, а на нама је да им се одужимо новим побједама.“, рекао је Субић.

Малишанима је нове голове на свом конту морао да обећа Јово Лукић.
„Драго нам је што смо дошли да се поиграмо са дјечицом и да смо им уљепшали дан. Увијек смо ту за њих јер ово је осјећај који нема цијену.“ рекао је Лукић.

Стојана, Јову, Субу и Кортеза у недјељу (19.45) чека нови премијерлигашки испит, а малишани су им обећали да долазе на утакмицу. Заузврат, кажу, хоће нову побједу.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.