Црвено плаво дружење: Пејовић, Хреља и Благаић одушевили малишане

Сунцем окупан Трг Крајине ове недјеље је био Борчево мјесто за дружење са нашим најмлађим навијачима.

Никола Пејовић, Дамир Хреља и Јаков Благаић имали су пуне руке посла, али осмијех са лица нису скидали.

Аутограми, фотограгисање, „хиљаду“ зашто и како ни овај пут нису изостали, а малишани у „црвено плавим“ бојама нашег клуба нису крили задовољство што се поново друже са нашим првотимцима.

„Ово нам је баш супер. Драго нам је што можемо да се дружимо са фудбалерима, Борац је најбољи клуб на свијету.“, углас ће и Марко, и Никола, али и Тиа и Марија.

Уз тактове Борчеве химне заиграо се и фудбал.

Дамир на једној са својом, а Никола и Јаков на другој страни са својом екипом. Резултат неважан, а граја присутних малишана вриједнија је била од сваког гола.

„Драго ми је баш што смо могли да се дружимо са нашим најмлађим навијачима. Нема ништа љепше од њиховог осмијеха и видим да су баш уживали. Радујем се новом дружењу.“, каже наш Дамир Хреља, а један посебан детаљ са сваке утакмице који је свима у нашој екипи посебно драг открива Никола Пејовић.

„Предиван је осјећај провести вријеме са нашим најмлађим навијачима. Драго ми је што баш воле фудбал и спорт. Морам да кажем да је нама највећа награда на утакмици када их видимо на огради како нас дозивају и како нас бодре. То су ствари које немају цијене. Трудићемо се да их обрадујемо новим побједама.“, каже наш Пеја.

На мети малишана нашао се и Јаков Благаић који није имао времена за предах током дружења.

„Лијепо је видјети да воле фудбал, да их занима много тога везано за спорт и да воле Борац. Само нека тако наставе, а ми ћемо на терену дати све од себе да их учинимо поносним и срећним.“, каже Јаков.

Бањалука воли Борац. Видјело се то и данас!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.