“ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА“ ИСПУНИО ОЧЕКИВАЊА

Представници акције „Бања Лука воли Борац“, у сарадњи са ФК Борац, организовали су јуче на Градском стадиону манифестацију под називом „Дан отворених врата“. Циљ ове акције био је да што више малишана дође на стадион у пратњи родитеља, дружи се и фотографише са фудбалерима, а након тога су свим малишанима подијељени поклони са Борчевим мотивима: свеске, хемијске оловке, распореди часова и, као посебно изненађење, бесплатне карте за данашњу реванш утакмицу Купа РС између Борца и Радника.

Ако је судити по броју дјеце која су данас дошла на стадион, може се слободно рећи да је акција у потпуности успјела. Око 100 дјеце боравило је јуче на стадиону и имало прилику да се дружи са Адмиром Рашчићем, Немањом Билбијом, Јоцом Стокићем, Драшком Жарићем, Борисом Распудићем и спортским директором Браниславом Крунићем.

Спортски директор Борца и в.д. тренера Бранислав Крунић у потпуности је задовољан спроведеном акцијом.

Мислим да је акција била више него успјешна јер довољно је само да погледате лица присутне дјеце, њихову радост и весеље. Међутим, нису задовољна само дјеца, него и ми у Борцу, а поготово играчи који су данас били присутни. Захвалио бих се људима који су организовали акцију јер примјетно је колико су труда уложили у све ово – рекао је Крунић.

Задовољство није крио ни првотимац Јоцо Стокић.

Акција је заиста лијепо организована, било је заиста лијепо дружити се са клинцима и мислим да оваквих акција мора да буде много више.

Један од покретача акције „Бања Лука воли Борац“ Жељко Радинковић истиче да је циљ акције био да се докаже да Бања Лука заиста воли Борац и да се у томе у потпуности успјело.

Доказано је да Бања Лука воли Борац, да је Бањој Луци потребан Борац и ми ћемо учинити све да оваквим акцијама стасају нове генерације Борчевих навијача. Акција је заснована на новчаним средствима која су уплаћена од стране ширег круга навијача и симпатизера и тај новац је прикупљан неколико мјесеци. Желим да се захвалим свима који су донирали паре, а такође желим да напоменем да је планирана и посјета бањалучких школа Градском стадиону – истакао је Радинковић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.