|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 02.06.2013. u 0:44

“DAN OTVORENIH VRATA“ ISPUNIO OČEKIVANJA

Predstavnici akcije „Banja Luka voli Borac“, u saradnji sa FK Borac, organizovali su juče na Gradskom stadionu manifestaciju pod nazivom „Dan otvorenih vrata“. Cilj ove akcije bio je da što više mališana dođe na stadion u pratnji roditelja, druži se i fotografiše sa fudbalerima, a nakon toga su svim mališanima podijeljeni pokloni sa Borčevim motivima: sveske, hemijske olovke, rasporedi časova i, kao posebno iznenađenje, besplatne karte za današnju revanš utakmicu Kupa RS između Borca i Radnika.

Ako je suditi po broju djece koja su danas došla na stadion, može se slobodno reći da je akcija u potpunosti uspjela. Oko 100 djece boravilo je juče na stadionu i imalo priliku da se druži sa Admirom Raščićem, Nemanjom Bilbijom, Jocom Stokićem, Draškom Žarićem, Borisom Raspudićem i sportskim direktorom Branislavom Krunićem.

Sportski direktor Borca i v.d. trenera Branislav Krunić u potpunosti je zadovoljan sprovedenom akcijom.

Mislim da je akcija bila više nego uspješna jer dovoljno je samo da pogledate lica prisutne djece, njihovu radost i veselje. Međutim, nisu zadovoljna samo djeca, nego i mi u Borcu, a pogotovo igrači koji su danas bili prisutni. Zahvalio bih se ljudima koji su organizovali akciju jer primjetno je koliko su truda uložili u sve ovo – rekao je Krunić.

Zadovoljstvo nije krio ni prvotimac Joco Stokić.

Akcija je zaista lijepo organizovana, bilo je zaista lijepo družiti se sa klincima i mislim da ovakvih akcija mora da bude mnogo više.

Jedan od pokretača akcije „Banja Luka voli Borac“ Željko Radinković ističe da je cilj akcije bio da se dokaže da Banja Luka zaista voli Borac i da se u tome u potpunosti uspjelo.

Dokazano je da Banja Luka voli Borac, da je Banjoj Luci potreban Borac i mi ćemo učiniti sve da ovakvim akcijama stasaju nove generacije Borčevih navijača. Akcija je zasnovana na novčanim sredstvima koja su uplaćena od strane šireg kruga navijača i simpatizera i taj novac je prikupljan nekoliko mjeseci. Želim da se zahvalim svima koji su donirali pare, a takođe želim da napomenem da je planirana i posjeta banjalučkih škola Gradskom stadionu – istakao je Radinković.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net