ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА

Дружење најмлађих навијача Фудбалског клуба Борац са фудбалерима, организовано под називом Дан отворених врата, одржано је данас на Градском стадиону. Одзив бањалучких клинаца којима је црвено-плава боја при срцу био је одличан: више од 50 дјеце имало је прилику, током получасовног дружења,  фотографисати се са својим фудбалским идолима чије партије посматрају са трибина, играти фудбал са њима на главном терену, поразговарати и добити навијачки шал клуба на поклон.

– Било је прелијепо данас се дружити са нађим најмлађим навијачима, играти се са њима, фотографисати, разговарати. Оваквих акција мора да буде што више, то је оно што је клубу и граду неопходно, промоција Борца међу најмлађим становницима нашег града. Сигуран сам да ће многи од њих у будућности играти за Борац, поносно носити дрес овог клуба и наслиједити нас који смо сада ту – рекао је за fkborac.net капитен нашег тима Борис Распудић.

Иначе, за све оне који нису данас успјели да дођу до Владике Платона 6 и друже се са фудбалерима, треба рећи да ће Дан отворених врата бити поново убрзо организован, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.