|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 23.02.2016. u 14:34

DAN OTVORENIH VRATA OPRAVDAO OČEKIVANJA

Druženje najmlađih navijača Fudbalskog kluba Borac sa fudbalerima, organizovano pod nazivom Dan otvorenih vrata, održano je danas na Gradskom stadionu. Odziv banjalučkih klinaca kojima je crveno-plava boja pri srcu bio je odličan: više od 50 djece imalo je priliku, tokom polučasovnog druženja,  fotografisati se sa svojim fudbalskim idolima čije partije posmatraju sa tribina, igrati fudbal sa njima na glavnom terenu, porazgovarati i dobiti navijački šal kluba na poklon.

– Bilo je prelijepo danas se družiti sa nađim najmlađim navijačima, igrati se sa njima, fotografisati, razgovarati. Ovakvih akcija mora da bude što više, to je ono što je klubu i gradu neophodno, promocija Borca među najmlađim stanovnicima našeg grada. Siguran sam da će mnogi od njih u budućnosti igrati za Borac, ponosno nositi dres ovog kluba i naslijediti nas koji smo sada tu – rekao je za fkborac.net kapiten našeg tima Boris Raspudić.

Inače, za sve one koji nisu danas uspjeli da dođu do Vladike Platona 6 i druže se sa fudbalerima, treba reći da će Dan otvorenih vrata biti ponovo ubrzo organizovan, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net