|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 30.07.2016. u 10:35

DANAS GENERALKA, SEZONSKE KARTE SPREMNE ZA DISTRIBUCIJU

Fudbaleri Borca odigraće danas posljednju utakmicu u sklopu priprema za nastup u Prvoj ligi Republike Srpske. Rival izabranicima Zorana Dragišića na generalnoj probi, koja počinje u 17 časova na Gradskom stadionu, biće doskorašnji član Prve lige RS novogradska Sloboda. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Inače, FK Borac ovom prilikom obaviještava sve navijače i simpatizere koji su naručili sezonske karte da iste mogu preuzeti danas od 12 do 17 časova, kao i radnim danom od 9 do 13 časova. Ovom prilikom se FK Borac zbog kašnjenja od čak 20 dana sa distribucijom kartica lojalnosti iz Austrije, a koje se dobijaju na poklon uz sezonsku kartu, izvinjava svima onima koji su do sada naručili karte a nisu im bile uručene kako je planirano.

Takođe, svi koji su zainteresovani za kupovinu sezonske karte mogu da je kupe u gore navedenim terminima po cijeni od 30 KM i da se, kada je u pitanju poklon kartica lojalnosti Lyoness, na licu mjesta, na Gradskom stadionu, registruju, odnosno budu uneseni u sistem podataka i odmah će im biti uručena kartica lojalnosti.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net