ДАНАС НОВИ РАЗГОВОР СА ЈАНДРИЋЕМ

У табору Борца сви вјерују како ће сутрашњи дерби сусрет 12. кола са Широким Бријегом ипак бити одигран. Како је данас истакао шеф струке Борца Драган Јовић, екипа се максимално спрема за меч упркос посљедњим проблемима у клубу.

Научили смо да живимо са проблемима који се у ходу рјешавају и тако се и припремамо за мечеве. Сигуран сам да ћемо сутра одиграти дерби против Широког Бријега, те да ће моји момци и ове посљедње проблеме оставити иза себе. Широки Бријег је квалитетан ривал, са младим стручњаком на клупи, међутим обавили смо квалитетну анализу гостујућег тима и са те стране нема проблема – рекао је Јовић, истакавши како картонираних играча нема, као и да ће на располагању стручном штабу сутра вјероватно бити и Борис Распудић, који је пропустио јучерашњи тренинг.

Предсједник Борца Срђан Шупут разговарао је даас са власником ФК Џаја Миливојем Глишићем и градоначелником Бањалуке Слободаном Гаврановићем, који је истакао како је формирана Радна група која ће у наредне двије седмице пронаћи модел којим би се ријешио овај проблем.

Данас ће се, такође, обавити још једна рунда разговора са Оливером Јандрићем по питању дуга од 72 000 КМ, а у Борцу се надају како ће Јандрић пристати на договор са клубом како би сутрашњи меч са Широким Бријегом био одигран.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.